top of page

REVIEWS

"Virtuositeit, inzet, aandacht voor het muzikale detail, dat is wat het Kugoni trio kenmerkt en haar tot een boeiend ensemble maakt."
(Wilfried Westerlinck, componist)

 

 “Dat Kugoni Trio kan er wat van. Dit zijn meer dan voortreffelijke muzikanten. Jong en onbevangen, technisch onderlegd, smaakvol, en vooral hier spat de goesting om te musiceren in het rond.”

(Kurt Van Eeghem, Schone Kunsten – Klara, november 2016)

“Daar speelden ze met zichtbaar genoegen een gans scala van Belgische composities… Dat zij duidelijk voor kwaliteit in uitvoering en in keuze van werken gaan is een goede zaak voor onze Vlaamse muziek.”

(Ernest van der Eyken Fonds, december 2016)

“Het genre waarvoor ze kozen getuigt van een muzikale maturiteit die zelden nog te vinden is… Terecht mocht gisteren gesteld worden dat zij een sterke Vlaamse traditie verdergezet hebben. Dit was zoveel meer dan een concert of een cd, dit is een project dat alle aandacht en steun verdient!”

(Veerle Deknopper, Klassiek centraal, oktober 2016)


"Het Kugoni trio vertolkte … met treffende precisie en artistieke gedrevenheid. Die aanpak zorgde voor een erg levendige, uitdrukkingsvolle, eigenzinnige en waardevolle uitvoering van mijn werk."
(Jan Van Damme, componist)

“The Kugoni Trio very impressively combines a natural sense of musicality with refined virtuosity and an intelligent insight in the score."
(Jeroen d'Hoe, componist)

"They are fantastic musicians who combine high technical skills with inspiring musicality and openness."
(Hanne Deneire, componiste)

"The Kugoni Trio performed my music with great musical expression and pyrotechnic force!"
(Scott McAllister, composer)

“Souplesse, délicatesse de l’interprétation ainsi que profondeur et intensité… Votre Trio pétille de vitalité, respire ensemble et par cela nous entraîne dans un superbe voyage musical.”
(Jean-Luc Defontaine, componist)

bottom of page